Sommerdragt til Sigurd

| 1 kommentar

image

Dette stof er jeg ret vild med…. Købt hos Malika og Rosa, sammen med matchende bånd. Jeg kunne ikke finde noget rib, der passede i farven så tanken var at det skulle være hvid rib. På tyske Dawanda fandt jeg dog jersy, som passede perfekt.

image

En lille stump bånd blev til at sætte suttekædens klips i – jeg satte den fast i skulderen da han aldrig sover med suttekæde.

image

Modellen er fra Ottobre 1/2013 – ryggen er delt i to, ville faktisk hellere lave den i et stykke da det irriterer mig, at mønstret skæres over.

image

Halsåbningen er lukket hele vejen rundt, og den er selvfølgelig lige det mindste til Sigurd hoved… Øv øv. Ellers er den fin og jeg er stadig vild med farve og print…. Godt jeg har noget endnu…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. sikker en fin dragt :O) og skøn dreng du har ;O)

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: