God hårdag!

| 1 kommentar

image

image

image

Det tror jeg i hvert fald Helena synes i dag. Vi havde god tid til morgen, inden børnehaven kaldte.
Jeg ved at fletninger giver plus på morkontoen hos det lille barn, så i dag udvidede vi den lille fletning, som ind i mellem holder pandehåret væk fra øjne og mund.
Et par glimmerspænder og så var hun fin…

I mens jeg flettede snakkede vi lidt om håret:
Jeg: Helena, du bliver så smuk i dag.
Helena: Ja. Mor jeg er da også smuk selv om du ikke gør det der!
Jeg: ja, det er du da i hvertfald… 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Jamen, det er hun da …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: