Sytilbehør, som bondemanden eeeelsker…

| ingen kommentarer

Nu er det ikke længere et fælles projekt at sætte tryklåse, trykknapper, snøreringe og lignende i det hjemmesyede tøj.
Før var det ofte fælles projekt, så de blev slået godt i, men efterhånden blev vi trætte af, hvor ofte det gik galt og de sad skævt i forhold til over- og underside… Og så var det helt sikkert bondemanden, der skulle fjerne de ødelagte trykknapper igen..

Da jeg var godt træt af at smide dyre lukkemekanismer ud, investerede vi jeg i en universeltang fra PRYM. 119 kr. Jeg var lidt nervøs for, om den nu var så god…

image

Efter at have testet den på Filippas nye bukser i går, var jeg vi overbevist om at den er fantastisk… Ikke flere mareridstsøvelser til bondemanden og jeg kan selv lige vupti, uden hammer, underlag osv. få gjort projekterne færdige med det samme!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: