Etui til høretelefoner

| 1 kommentar

image

Sådan en lille sag er et fint lille projekt. Og så kan den passe på øretelefonerne, mp3 afspiller, småpenge eller andre små ting…

image

Denne er syet i tilda stoffer, lynlåsen var fra lageret og var egentlig til usynlig isyning. Den blev dog brugt på almindelig vis. Ellers skulle man lige have forstørret forstykkerne, så kunne man jo have lavet den usynlig….

image

Lige til at sætte i en taske eller noget.. Vejledningen kan findes på Dog Under My Desk

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Hvor er den fin i Tilda stof, har set dem rundt om i blogland, så må da også selv have gang i en 🙂 Tal for linket 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: