Varme hveder…

| ingen kommentarer

… må være kodeordet for de sidste dages mellemmåltider her i huset…

Vi havde inviteret til varme hveder i torsdags – og jeg bagte dem efter Claus Meyers opskrift fra bogen Meyers Brød. De var gode! 40 flotte hveder sprang ud af ovnen og da der “kun” blev spist 20 torsdag aften var der altså også hveder til fredag og lørdag. Det var et hit hos børnene.

Varme hveder

Selv om de er nybagt og smager fortrineligt “som de er”, så skal hveder nu flækkes og ristes…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: