Godt at være i god tid…

| 1 kommentar

Det var dælme (et udtryk, der bliver brugt en del her i hjemmet) godt jeg startede med at sortere tøj til weekendens børnebazar allerede i mandags!

Der var ellers ikke mange planer i ugen. Kollegamødregruppe mandag, forældremøde onsdag med medbagt kanelstang (se forrige indlæg), sundhedsplejerske torsdag og så hyggelig weekend.

Tirsdag var Helena syg og MEGET slap. Sådan set nemt nok at have hende hjemme fra børnehave sådan en dag. Det har været værre de efterfølgende dage. Stadig feber og hoste, men frisk – og så er det altså KEDELIGT at være hjemme hos mor og Sigurd! Filippas ridning blev aflyst pga. syg lillesøster igen igen… 🙁 Hun tog det nu pænt og var med Bondemanden ude og malke køer i stedet for.

Torsdag blev Bondemanden syg – det sker sjældent. Ungerne fik lov at bestemme menuen, nu hvor farmand ikke skulle have noget. Jeg var lidt naiv og foreslog nogle MEGET nemme retter når nu jeg stod med 3 sultne børn.. MEN næ nej, Mor! Vi vil have boller i karry. Så det lavede jeg, mens jeg ind i mellem ammede Sigurd!

I dag står den så på rengøring med sygt barn og syg mand. Barnet hjælper dog lidt til ind i mellem, ind til nu har hun vasket paneler af. Det var sjovt de første 10 meter 😉

Dette krydres selvfølgelig med lille Sigurd, som stadig sover maks 1,5 time og ofte kun 20 min af gangen.

Det siger lidt sig selv at der ikke er meget tid til kreativiteten. Kan dog afsløre at jeg sidder i en lille lyserød sky ved symaskinen når der lige er 5 minutter! Billeder kommer forhåbentlig i løbet af et par dage!

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Puha da, ikke meget fred i sigte 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: