Havrekiks

| ingen kommentarer

image

Helena savner at få kiks, så hun bad om kiks med i børnehaven. Jeg tænkte at vi ville lave dem selv for at de skulle være sundere. Det tror jeg så ikke de er…. Det er Meyers havrekiks. De smager super godt, men de kunne ligesågodt hedde salte småkager… Så éen er vist nok i madpakken 🙂

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: