Helena 3 år

| 2 kommentarer

I dag blev min lille pige 3 år gammel – hun blev selvfølgelig fejret med fest og kage!

Jeg prioterede højt at lave en pyntet kage til hende – og brugte en del tid lørdag på denne kage inspireret af Jordbær Marie. Det er selvfølgelig kagekonens lagkagebunde med  jordbærmousse fra Cakejournal med chokoladestykker!

Jordbær Marie inspireret kage til Helena

Jordbærfadet...

Den lidt generte fødselar da vi sang fødselsdagssang

Dejlig dag med super fødselsdag for vores lille Helena. Og en lille overraskelse til gæsterne var der også – mere om den senere!

Hun vågnede i sin nye seng, men opdagede det først da vi spurgte hende om hun kunne se hvor hun sov! Det var lidt sjovt – for der havde hun været oppe og tisse og tilbage i seng….

Nu sover hun og storesøster i deres nye seng – og jeg har lavet bolledej og bagt cupcakes til dagplejen kommer på besøg i morgen tidlig!

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Sikke stor hun er blevet, jeres fine lille pige! 🙂 Og sikke da en flot jordbærkage!

  2. You can certainly see your skills within the work you write.

    The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe.
    All the time follow your heart.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: