Lækre cookies på glas

| 3 kommentarer

image

En sød gaveidé fra bogen Spilopper og stjerneskud. Cookies på glas. Jeg har brugt min egen ynglingsopskrift – modtager blander smør og æg i. På pladen og så dufter der snart dejligt og modtageren kan sætte tænderne i lækre cookies med chokolade og nødder.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Det var dog en fantastisk ide 🙂

  2. Det var smart! 🙂

  3. (det var mig, der skrev, at det var smart ;o)

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: