Dukken Sille

| 4 kommentarer

Jeg har længe været facineret af Tusindfryds dukker – og da hun skrev hun var ved at udgive en bog blev min mor og jeg hurtigt enige om at vi skulle prøve kunsten at være dukkemager.

Vi besøgte Tante Grøns butik og købte ind til to fine dukker.

Sidste søndag gik vi i gang – vi hjalp hinanden og har fulgtes ad hele vejen. Billeder af processen kan ses hos min mor. Hendes søde dukke blev døbt Mille af Filippa som er den heldige dukkemor!

Min dukke er blevet døbt Sille – og Helena har allerede kysset og krammet Sillebarnet…

Et nærbillede af dukkehår…

Her sidder hun og venter på Helena kommer hjem fra dagpleje…

Det har været rigtig hyggeligt at lave dem – tøjet er valgt af Helena – jeg tror der skal lidt mere farve på…

og det er er helt klart ikke den sidste dukke jeg har syet!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Hvor er Sille fin, som hun sidder der og venter …

  2. Waaauw hvor er den blevet fin, din dukke! Det er et kæmpe arbejde at lave sådan en, men hvor er det bare skøøønt, når man står med resultatet!

  3. Nå, det er her, du holder til 🙂 Sikken en fin dukke – jeg synes det er så herligt, at børn i dag stadig (eller måske endda mere end før) kan lide at lege med en hjemmelavet ting 🙂

    PS: Billedet af din yngste med bandana er helt fantastisk – hvor er hun dog nuttet 🙂

  4. Ja, jeg er flyttet over på mit eget domæne og så prøver jeg wordpress af da det skulle kunne tilpasses lidt nemmere end blogger… Indtil videre driller det en hel del, men også lidt fedt at jeg kan gøre det til “min” side….

    Trine@ ja, det er et stort arbejde, men fantastisk dukke – har næsten lyst til at lave en, der bare er min og kan sidde ved mit kreabord…

    Lene@ tak for dine ord om Helena – hun er super dejlig.. og ja, jeg tror at hjemmelavede ting er et hit, hvis man selv gør noget for at lære dem det. De er jo ikke i tvivl om at jeg synes de ting jeg laver til dem er dejlige – og så smitter det jo af på dem….

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: