Godt for sjælen…

| 1 kommentar

Det her billede er fra vores sidste gåtur i nationalparken 🙂 smuk udsigt mod nord… De næste to uger trækker jeg stikket ud fra hverdagen. Holder ferie fra arbejdet og slukker min telefon osv.
Så skal jeg bare lade batterierne helt op – og lave hvad jeg har lyst til – uden planer! Forhåbentlig bliver det til nogle ture ud i “parken”…..

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Ja, til fods eller til hest, nyd det og brug din kreative hjernehalvdel.
    Det er så sundt …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: