Flødeboller til kaffen..

| 1 kommentar

Min datter har besøg af en veninde som så sødt spurgte om hun var hos os til kaffen og hvad vi skulle have til kaffen.. jeg havde absolut ikke noget sødt i huset og ville ikke lige til at bage.. jeg foreslog flødeboller, hvilket faldt i god jord.
Jeg lavede dem a la summerbird med marcipanbunde, skummet er 3 past. Æggehvider og en sirup af 150 g sukker, 1/2 dl sirup, 1/2 dl vand – italiensk marengs. Og så 300 g smeltet chokolade til overtræk.

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Mums, jeg skulle bare have vidst det …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: