Paradisæblegele

| 2 kommentarer

De smukke røde æbler blev forvandlet til gelé. Der blev en hel dl saft 🙂 så glasset her blev da godt halvt fuldt.. lækker farve og god smag…

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Uhm, hvor meget fik du ad af dine bær ?

  2. Hehe, jeg baksede også rundt i køkkenet i timevis i går, og fik to sølle små glas myntegele ud af det 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: