Blåbærroulade

| 1 kommentar

I dag har Filippa legekammerat på besøg, så jeg har bagt roulade – for første gang er den ikke knækket eller revnet.

Nu fortæller veninden, så at hun ikke spiser blåbær… Har fyldt blåbær og banan i….. Hun må sortere bærrene fra og få en banan ved siden af..

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Den ser dejlig ud !
    Mums….

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: