Sukkergris…

| 1 kommentar

Altså jeg vidste jo godt at min mand var en sukkergris, men det her er alligevel utroligt..
Jeg er hjemme fra job i dag, hjemmearbejdsdag, da jeg er rimeligt forslået efter et tegneseriestyrt i går – Helena havde parkeret elefanten Bodils fine trækvogn lige bag den taburet jeg stod på… Da manden min så kommer ind og skal spise morgenmad bliver jeg jo glad for at se han øser min hjemmelavede yoghurt op, men så god er den vist ikke, siden der skal så megen sukker på!

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Uanset god kvalitet, jeg tror altid din mand vil foretrække:
    mer´ sukker …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: