Rosenbed vol II

| 1 kommentar

Så fik jeg fyldt rosenbeddet op.. nu står der 14 roser 3 Evylin, 2 Gråsten, 2 Clair renaissance, 2 Astrid Lingren, 2 Mary og 3 Karen Blixen.

Farver i hvid, creme, fersken, abrikoser og rosa….

Tanken er at der skal være lav timian ind i mellem, når tiderne har fået godt fat. Bagved skal der være bøgehæk langs en del af beddet. Og så en helt lav 20-30 cm høj bøgehæk rundt om resten…

Glæder MIG til de rigtigt folder sig ud næste år!

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Super flot, glæder mig til at se det in virtuel …

    Du får sikkert mange roser næste år.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: