Fantastiske regnbyge

| 2 kommentarer

Hvor er det bare dejligt med en ordentlig byge her et par timer efter jeg har plantet en vintereg og lavet rosenbed lige foran huset.. 6 roser købte jeg, men har plads til 14 i det bed, så må afsted igen.. glæder MIG til de blomstrer..

Sendt fra min HTC-telefon

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Perfekt 🙂 Hvor ser det godt ud med fliserne, glæder mig til snart at se det live 🙂

  2. Det går sandelig fremad!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: