Stakkels mand

| 2 kommentarer

Som nævnt tidligere er min mand overhovedet ikke haveinteresseret, men vi er stadig fælles om en del af tingene. Dette projekt stod han for..

Vi fik en flagstang i bryllupsgave – og mændene, der var med ville komme og sætte den op. Vi fandt dog ud af i forgårs at nu skulle det være, i går blev først del udført. bondemanden mente at den skulle støbes fast – hans tidligere flagstang væltede under orkanen…

Vi skal have ca. 150 kvm græsplæne foran huset, målte ud at den skulle stå foran et vindue, ikke for tæt på midten af den kommende plæne og ikke for tæt på kanten… Gravede, gravede og så sad han der???!

IMG_2516

Hvorfor mon det… Jo 30×30 cm i 150 kvm og så rammer man selvfølgelig et kabel! Nå – flytte lidt – nyt kabel. Og så flyttede vi da bare igen. Så nu står den tættere på centrum – og ikke foran vinduet!

Den er tørret og nu skal den males inden vi sætter flagstangen på. Så desværre ingen flag i dag 🙁

IMG_2517IMG_2518

Sådan en skal da være rød ikke? Det synes jeg, men det er vist en sjællands tradition…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. hihi, jeg er også spændt på, når vi får vores op engang…….
    Håber I får en dejlig konfirmationsdag i morgen! 🙂

  2. Åh, han ser helt fortabt ud 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: