Hvorfor mangler der indlæg?

| 1 kommentar

Ja, det må jeg jo hellere selv svare på… Det er jo ligesom mig, der ikke har skrevet dem…

Vi har den sidste tid haft travlt.. Her har været håndværkere i lang tid.. Min mand har bygget malkestald til vores køer!

Vi har haft Fullwood Merlin robotter i de sidste 3 år – og det har mildest talt ikke været en succes hos os! Nu er de solgt til tyskland og min mand og Pake (hollandsk ord for bedstefar) skal til at malke igen! Det er jeg spændt på – jeg har ikke før prøvet at have en malkende landmand som husbond, så er spændt på, hvor bundet vi bliver. Ronald mener at vi bliver mindre bundet da han – som det er nu – aldrig ved, hvornår han skal i stalden! Telefonen kan ringe på alle tider af døgnet – eller liiiige når lysene på juletræet er tændt – bare som eksempel :-/ Så kan vi jo altid synge “Venter på far” mens vi kigger på træet!!

Vi har også fået bygget vores 1. sal i stuehuset af min far. Og så har vi selv tapetseret, malet, lagt tæppe osv. Nu er vi endelig ved klædeskabene. Og så er vi tæt på færdige med vores hus. Vi mangler entré – den er jo heller ikke såå vigtig vel?! Det er jo “bare” det første man ser når man kommer ind…

Husets tidligere beboere er mine svigerforældre, det er bygget i 1964 og der har ikke været gjort ret meget siden da. Altså ind til i sommeren 2010. Vi har ikke gjort noget ved badeværelset… Det er stadig lysegult og turkist…
Ellers har vi lagt nye gulve over det meste, spartlet alle vægge, sat gipsplader under det gamle loft, sat filt op og tapetseret til den store guldmedalje… 125 L maling, 240 m glasfilt og 25 ruller tapet! Nå ja og et køkken og et bryggers..
Vi mangler at male en del træværk, lister ved dørene, lamper ovenpå, fodlister på det ene værelse og altså vores garderobeskabe…

Vi har været nogle ture i IKEA – måske det ikke er så dyrt, men nøj, man kan bruge mange penge alligevel.

Ind i mellem dette har vi selvfølgelig arbejdet begge to. Pigerne har passet deres dagpleje og 0. klasse.

Der er selvsagt ikke blevet meget tid til strik, syning, kagebagning eller lignende!

Nu har vi netop modtaget vores haveskitse til vores kommende have – sådan ca. 3000 kvm bliver det vel når vi er færdige! Der skal både være Udsigtshave, med rund græsplæne, flagstang og lidt skovbund.. Så skal der være udendørs Entré med bede og sti fra parkering til hus og stald., Måneskinsbed og blomsterbede, Inderhave med terasser, roser, staudebede, frugttræer og plads til festtelt.

Dertil kommer den ekstensive del med legehave, frugtplantage, køkkenhave med terasse, bær og plads til drivhus, en hemmelig have med bålplads. Ind i mellem dette kommer der skov.

Det er så projektet for de næste mange år – vil slet ikke sætte tid på – for en have er jo en evig process!
MEN i år skal vi vist have plantet ca. 110 m dobbelt bøgehæk og så ca. 550 træer og buske…
Der skal nok komme billeder løbende!

Ind i mellem skulle der gerne blive tid til andre kreating… Nu har jeg nemlig fået syhjørne, kreabord og reoler til ungerne ovenpå og det ene klædeskab bliver til stof og garn mm.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Min blog (gange to) ligger også underdrejet, og jeg har ikke nær så mange ting på tapetet som dig!! Det vigtigste er vel også at man får udrettet noget i den virkelige verden – og hvis der så bliver tid til overs, kan man blogge lidt om det man har nået 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: