UFO – flyveklar!

| 3 kommentarer

Der er ikke noget, der er så skidt at det ikke er godt for noget! jeghar ikke rigtig kunne komme videre med min Lille slyngel og jeg har været nødt til at være hjemme i dag – Helena er syg på 3. dagen. Hun har været ved lægen i dag og fået konstateret lungebetændelse – 39 i temperatur og mosler bare rundt eller sover! Alle børn i dagplejen har faktisk lungebetændelse…. 🙁

Nå, men jeg fik vendt alt ud af strikkekurven, pillet 2 UFO’er op – lagt alt bomulden på plads, kigget lidt og så tog jeg fat på det sidste ærme i en tyk alpakkabluse til Helena – ja altså jeg startede på den til Filippa for ca. 4 år siden! Den er helt simpel med raglanudtagninger og rullekanter. Den passer fint og så varmer den ryggen nu her, hvor hun virkelig har brug for det! Lille stakkels pige… som ser noget sølle ud!

Tyk alpakka fra Du Store Alpakka – købt hos Wilferts – strikket på pind 4,5. Storesøster havde en som Tante T har strikket – det var et stort hit!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

 1. Fantastisk at den endelig blev færdig 🙂 Havde du slet ikke problemer med strikkefastheden ?

  Stakkels skattepige, utroligt at man i så ung en alder kan ligne noget katten har trukket med ind 😉 Imponerende at hun stiller op i ny trøje til fotografering 🙂

 2. Stakkels lille pus.

  Synes virkelig at du har udrettet noget stort, ved at rydde op i strikkekurven, og endelig fået den færdig. Skidt da være med at den var tiltænkt storesøster. Bedre sent end aldrig 🙂

 3. Det lyder da fælt – at alle børnene har lungebetændelse!! Hun ser godt nok lidt medtaget ud den lille stakkel.

  Hvor er det praktisk med flere børn, så et påbegyndt projekt, kan gøres færdigt til den næste 😉 Det er en fin trøje 🙂

  God bedring med din datter 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: