Mad & venner udfordring…

| 4 kommentarer

Inspireret af Fru P’s nytårsforsæt har jeg også lavet et løfte for i år! Jeg kan dog slet ikke tåle alle de lækre fristelser som Fru Blomsterberg kreerer! Jeg har i mange år abonneret på Mad & Venner som er et månedsmagasin med lækre artikler og opskrifter! Jeg gemmer alle bladene og laver også ting fra bladende. Men ikke nok..

Forsættet går så ud på at jeg hver måned skal lave 1 opskrift fra det neste magasin og 1 fra et gammelt – vel og mærke nye retter! Denne måned har tema om løg og jeg har hjemme haft lyst til løgsuppe som altid var natmaden nytårsaften da jeg var barn!

Det var derfor oplagt at lave løgsuppe i går!

Ingredienser – mangler lige hvidvinen her!
Efter karameliseringen – mens det koger!
Med hvidvin!
Der hører jo altså ostebrød til løgsuppe – altså brød, der lige bliver grillet med ost på..
Men vores brød var sluppet op, så det blev til naanbrød, og det fungerede fint!
Løgsuppe smager skønt, det er mildt og ungerne kunne også lide det! men det er ikke så nemt at spise med de “lange løg”… det er hvad brune løg hedder her i huset -altså den slags man får til hakkebøf!
Jeg lavede suppe af 1,5 kg blandede løg – det skulle række til 4 personer – Helena er syg så hun spiste ikke, Filippa var træt, men spiste en stor portion og selv manden blev mæt før vi løb tør! Så der er suppe til frokost i dag!
Selv om det ikke er lækker dessert og kage, så gør det knap så meget da jeg er sikker på jeg kommer til at smage nogle af Fru P’s lækkerier!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Ser så lækkert ud …

  2. He, løgsuppen var den Jonas først talte om at lave, da han havde været bladet igennem første gang 🙂 Jeg venter dog stadig…måske jeg bare skulle lave den selv i aften, i går lavede jeg porresuppe, det var også mums 🙂

  3. Det er altså nemt, billigt, sundt og smager GODT – vil gerne lave hvidlssuppen også! Måske den kan få bugt med barnets baktusser!

  4. Sikke en udfordring! Både en ny og en gammel, synes jeg er meget sejt gået! Jeg håber på, at husbonden hopper med på dillen mht. hovedret, når jeg laver dessert-udfordringer.

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: