Julegave til den dejligste dagplejemor!

| ingen kommentarer

Hvad skal trunten give til sin dagplejemor – selvfølgelig en brødpose – da de ofte bager boller og er en stor familie. Den blev selvfølgelig først syet juleaftensdag – siddende ved siden af juletræet! Det er så hyggeligt at lave personlige gaver – der er jo simpelthen tid til rigtig at sidde og tænke på vedkommende! Posen er lavet delvis efter vejledning hos Fru Meldgård – tak for det 🙂

IMG_2123 

IMG_2125

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om at denne bollepose – som den er blevet døbt i dagplejefamilien – skal blive brugt!  Kan godt lide stoffet og tror der bliver lavet dækkeservietter af resten af stoffet!

 IMG_2131

Og til sidst et billede af juletræet med sin pynt… rød, hvid og sølv – kan ikke forliges med røde lys… Min datter synes der var alt for lidt pynt på, men det var hvad der passede ind i farverne.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: