Filippas 5 års fødselsdagskage

| 8 kommentarer

Så har vi holdt børnehavefødselsdag herhjemme igen 🙂 Fili blev 5 år i søndags og i dag var pigerne fra rød stue til bamsefest…

Derfor var det jo nemt at vælge kage – jeg kom dog lidt i tidsnød og alt på kagen (altså ikke selve kagen) er lavet i formiddag fra 9-12 – inkl en lillesøster som ikke ville sove formiddagslur og et smut i brugsen.IMG_1154

IMG_1152  IMG_1153

Pigerne kom næsten op og slås om, hvem der skulle have hvilken pynt… De var 11 piger, så der var ikke en bamse til hver…

Lagkagebunde med rutebilsskum – de spiste nu ikke så meget…

 

Og så lige et billede af fødselsdagsbarnet 🙂 da hun får sunget fødselsdagssang 🙂

IMG_1160

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

8 kommentarer

 1. Den er altså så flot. Jeg er vild med osten og musene. 🙂

 2. Sikke en flot prinsessekage:-)

 3. Ja og inkl et par sms'er, så det er ret imponerende at du nåede det. Den er super sød, passer perfekt til Filimusen 🙂

 4. Hej Tina.

  Er du så færdig den er flot !!! Nøj hvor er du altså god til at lave de flotteste kager. Hvad mon rutebil-skum indeholder ???
  Forsat dejlig påske.
  Kh Anette.

 5. Tillykke med din datter 🙂
  Jeg kan sørme godt forstå, der næsten blev kamp om pynten, det er jo helt vildt, så fint det er 🙂

  Jeg kune godt ha´ brugt nogle af dine konditorevner, da jeg skulle lave kage 😉

 6. Tillykke med barnet – og med kagen. Du er for vild Tina!!! Jeg var brændt sammen…

 7. Den er endnu finere end det inspirationsfoto, du viste os. Godt gået. Og tillykke med Fili 🙂

 8. Den er superflot – sikke mange detaljer

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: