Helenas barnedåbskage

| 5 kommentarer

I dag har vi holdt barnedåb for lille Helena – alt har stået i lilla og elefanter – måske jeg skulle lave et fotoindlæg senere med billeder af invitation, borde, barnet, blomster mm.

I hvert fald ville jeg lave en kage med lilla elefanter, nej – det er ikke hafferlaffer… Der kom også skildpadder, larver, snegle og sommerfugle på.

Kagen er alm hvide lagkagebunde, hindbærmousse og tobleroneskum.

Billedet er ikke så godt, men det er taget i formiddag inden vi skulle i kirke. Den sveeeeeeeeeder og så er der yderligere perlemorsspray på, hvilket gør at den ser MEGET blank ud.

Den nederste er 28 cm i diameter og den øverste ca. 15 – der var kage nok til 30 mennesker, men så er der lidt til i morgen 🙂

IMG_0172

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

5 kommentarer

  1. EJJJ… hvor er den bare flot , næsten synd den skulle spises, men den lyder til at være lækker 🙂

  2. Du godeste, hvor er den flot – jeg er totalt imponeret!!! Er du konditor? 🙂

  3. PS: Tillykke med barnet, jeg glemte det jo helt af bar befippelse over kagen ;.)

  4. Den smagte lige så godt, som den er fantastisk at se på 🙂

  5. Tak skal I have – nej, jeg er bestemt ikke konditor, men dyrlæge 🙂
    sjovt, jeg har det aldrig sådan at det er synd de skal spises – det er simpelthen guld værd at servere sådan en kage for børn!

    Og tak, vi havde en SKØN dag…

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: