Undertrøje/top

| 3 kommentarer

Nu har Helena så givet den hele armen som model i anledning af, at jeg har købt nyt kamera:

Digital-IXUS-980-IS-RED-FSL-HOR

Et Canon som afløser for det gamle Nikon – det var mit andet digitale Nikon som gik i stykker (2½ år og 3 år). Nu fandt jeg så dette røde som jeg synes passede til mig og mit behov! Der er væsentlig mindre zoom, men bedre opløsning – så kan jeg vel behandle billederne digitalt, hvis jeg synes de trænger…

Den her lille ribundertrøje med hulmønster strikkede jeg før jeg fødte. Jeg har før strikket den i petroleumsfarvet til storesøster Filippa og den har været et hit – den har faktisk været brugt i 2 år – hvilket er pænt meget når det er små børn. Ribben gør den så elastisk, så det mest er længden og ærmegabets størrelse, der afgør brugstiden 🙂

Undertrøjen er hyggelig at strikke – især med hulmønster – jeg lavede den sådan og tænkte ikke mere over det. Da min veninde Clemme så den så hun straks at det var pigemodellen – det må da være ubevidst ønsketænkning – for vi kendte ikke kønnet på forhånd! Det resulterede i at jeg ikke gad lave den færdig – så her mangler faktisk stadig en hæklet kant i halsen. Overvejer at lave den lyserød eller lysegrøn…

Men her er altså modellen – og undertrøjen… 🙂

IMG_0011

Specifikationer
Opskrift: Undertrøje fra bogen Sødt og blødt – strik til små prinser og prinsesser
Materialer: Mini Alpakka fra Sandness (55 g)
Farve: Hvid og råhvid
Købt hos: Ribe broderi og garn
Pinde: 2½
Str: 3 mdr
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Meget nemt og hurtigt! Et super hit!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. Iiiihhh, det er altså den sødeste lille model der findes 🙂 – nåh ja, og undertrøjen er også fin ;)Jeg overvejer at strikke en (i drengeversionen!) til nevøen 🙂

  2. Nåhh, hvor er hun pragtfuld og undertrøjen er naturligvis også fin 🙂

    Kan huske sådan en rib-model, jeg strikkede til mine drenge, da de var små, de kunne også passe dem i meeeeget lang tid 🙂

  3. Tak skal I have – ja, den er bare så anvendelig.. måske jeg har et billede af Filippa i sin tilsvarende..

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: