Kærlighedens bog – digterprinsen

| ingen kommentarer

image

Jeg læste sidste sommer bogen Den Udvalgte af Kathleen McGrowan. Eller den blev SLUGT… Jeg havde næste bog i rækken klar, Kærlighedens bog. Jeg begyndte, men den fangede slet ikke. Jeg er begyndt et par gange og i sidste uge blev jeg fanget…
Nu er den læst og jeg ville selvfølgelig have fat i 3’eren, Digterprinsen.
Søgte og søgte… Og nu ser det ud til den ikke er udgivet på dansk. Normalt ville jeg ikke have problemer med at læse en bog på engelsk. bliver dog i tvivl her, hvor der er mange bibelcitater, evangelier og ofte anvendes en noget anden ordstilling end normalt, er jeg ikke helt sikker på jeg får det hele med på engelsk.

Bogen beskriver hvorledes en pige jagter sandheden og fremhæver kvindernes rolle inden for kristendommen. At kærligheden var den lære Jesus og Maria (hans KONE) prædikede ud fra… Og altså hvis bare en del er sand, så er det ret spændende, selv for en ateist som mig….

Hmmmm. Måske jeg skal låne The Poet Prince…..

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: