Jeg er her stadig…

| ingen kommentarer

Sigurd foran træet og set halvfærdige tæppe :-)

Sigurd foran træet og set halvfærdige tæppe 🙂

så er her jul og det er blevet 2015. Et år uden indlæg på bloggen… Hvad er der sket??

Jeg tror faktisk bare der kom et liv på tværs! Et par hårde år efter gården blev solgt og vi har skulle finde os selv og vores familie igen! En konkurs er en hård og lang omgang. Når man ydermere bor på gården og dermed også mister sit hjem er det et ekstra brud på hele ens tryghed!

Nu er vi kommet på den anden side…. Vi har fundet en ny base, vores gået hus, en lille ejendom med lidt jord til! Bare 3 ha. Her er hyggeligt, pænt og ordentligt og det er vores!

Her er have, her er en dejlig stue og værelser ovenpå. Her bliver plads til symaskine, strik, rok og perleværksted!!

Åh, hvor er det skønt!

Vi har lige holdt vores første jul her, efter at have overtaget den 1. December…juletræstæppet er halvvejs, men i brug!!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: