Lækkert hverdagspasta

| 4 kommentarer

image

Denne ret er blevet et hit herhjemme! Pasta med mozarella og peberfrugt.. Den er hurtig, nem, ok prismæssigt og smager selvfølgelig godt!

Jeg har opskriften fra Moderne Mamma – eller Passion for Ost.
Det er egentlig bare at svitse løg, tilsætte dåsetomat, basiklikum og salt og peber, simrer i 20 min mens pastaen koges og peberfrugt og hvidløg svitses. Blandes sammen og tilsættes mozarella. Hvor nemt kan det være ..

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Det ser rigtig fint ud. Dejligt at se dig igen

  2. Dejligt med et livstegn på din blog :-)))) (ikke for at stresse dig eller noget – man bestemmer jo selv, hvor meget man vil blogge). SKØN ret – nu bliver jeg helt sulten! Vegetarmad er altid mums 😉

  3. Mmm hvor ser det bare lækkert ud… Mener jeg har den bog, så den opskrift må jeg da lige prøve 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: