Solbærmuffins til aftenskaffen

| 2 kommentarer

image

I går fik jeg en stor skål solbær forærende. Det er så dejligt når andre tænker på en, når man ikke er selvforsynende!

image

Forrige uge fik jeg lov at plukke hos nogle bekendte, så jeg havde lavet solbærmarmelade. Derfor blev gårsdagens foræring til solbærsorbet og så disse lækkerier, som Strikkeheksen havde fået på strikkebesøg hos denne dygtige blogger! Jeg fik også lavet solbærsaft.

image

Jeg skrev til ophavskvinden og opskriften kom fluks på hendes blog, derfor bagte jeg til aftenskaffen i dag – den blev serveret ude og med solbærsaft og kaffe til – jeg varierede opskriften med lidt revet marcipan – bare en lille håndfuld fintrevet, jeg vendte i lige inden dejen kom i formene. Der er ingen chokolade i disse.

Opskriften var SÅ nem at gå til! og de var dejlig faste!

image

image

Jeg sigtede lidt flormelis over og serverede med cheasyfraise rørt med 1 tsk hjemmelavet vaniliesukker

image

Tak for kaffe!

Tak for opskriften, Gitte!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Uhm, din mor blir jo helt lækkersulten …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: