Der er altså noget tilfredsstillende ved…

| 2 kommentarer

at være kreativ på flere måder! Det giver mig noget forskelligt at sy, strikke, pynte kager og laver perler…
I dag tog jeg en time i perleværkstedet. Det blev til lidt flere blå perler til mit armbånd.
Fra oven har jeg i dag lavet nr. 2, 6, 7, 8, 9 og 10.

image

Hjerterne har jeg det lidt svært ved, men måtte forsøge og tja, så kom det også på.

Mangler du en perle eller to, så skriv til mig. De laves for 25 kr. Stykket – flammeafspændt.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Meget, meget smukt!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: