En lille hjemmelavet takkegave..

| 1 kommentar

image

Jeg havde fået lov til at plukke de sidste solbær hos en lærer og SFO ansat fra min datters skole. Det synes jeg lige krævede en lille hjemmegjoet ting! Derfor forsøgte jeg mig med endnu en ring, men i grøn. Desværre sprang perlen da jeg rensede den.
Så måtte jeg se på, hvilke perler, der var i lageret. Der var tilstrækkelig mange blå til denne prop.

image

Jeg fik også lov at plukke stikkelsbær. Så skønt når man ikke er så selvforsynende som ønsket…
Nu skal jeg sylte!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Fantastisk fine ting du har fremstillet i ferie. Herligt med naturalieøkonomi perler for bær 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: