Fingerring

| 3 kommentarer

image

Så kom jeg endelig igang med at lave glasperler igen. Det kræver lidt øvelse, når jeg ikke har gjort det længe. Jeg fik da lavet denne ring… En flad perle med gummesnor… Og så nogle andre perler, som blev mere eller mindre vellykket…

image

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

3 kommentarer

  1. den er fin, fin …

  2. ved du, at når man søger dine gamle indlæg vises der ingen billeder ?

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: