Hyp Hyp Cover Pro

| 8 kommentarer

Da jeg jo låner en Cover Pro 1000 CPX for tiden, skal der testes lidt. Det blev denne gang til en barselsgave til en lille pige i omgangskredsen.

image

Da lille Ronja efterhånden er et par måneder blev det til en body i str. 68 – mangler altså ville gerne have størrelsesmærker!

image

Ærmerne blev i prikket jersey, som matcher det skønne stof med hestene. Det er købt på kreadage i Fredericia. Egentlig er det købt til en t-shirt til Helena. Nu håber jeg, der er nok, ellers må jeg være kreativ med det prikkede…

image

De lækre trykknapper ser så fine ud i stedet for tryklåse, og tangen gør det jo til en leg at sætte dem i…

image

For en gangs skyld passede mine tag’s til farverne i tøjet!

image

Amerikansk lukning er et HIT, men synes halsåbningen her ser lidt lille ud? Nåede ikke at teste den på Sigurd…
Nu vil jeg se om jeg kan lave en t-shirt til Helena også…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

8 kommentarer

  1. Den er så flot … og en rigtig fin detalje med de to stoffer, der matcher så godt .

  2. Så flot, og en rigtig fin detalje med to stoffer, der matcher så godt.

  3. Superflot body og ribkanten er jo nærmest professionelt syet. Det er bare sjovere at sy i strækstof med de rette maskiner.

  4. Ej, hvor er den fin – og lille! Kan slet ikke forstå at de har været så små engang. Jeg tror halsåbningen er fin nok netop fordi det er med amerikansk lukning.
    Og utroligt fin sammensætning af stoffer. Hvem der dog bare havde eller kunne låne sådan en lækker masskine 😉

  5. Hvor er den bare fin 😀

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: