In the sky…….

| 4 kommentarer

Da jeg købte stof i tyskland fik jeg dette med fra sælger – 45 cm turkis jersey med skyer… Ganske sødt…
Det er jo lidt udfordrende at finde noget der kan laves af den mængde..

image

Jeg har lånt en coverlock i en uges tid – dog uden udstyr til ribkanter, men alligevel…
Så det skulle være noget, der skulle lægges op når den skulle testes! Det blev til denne lille t-shirt i str 68

image

Nu skal den lige vaskes og så måske sys lidt ind i side og ærmesøm.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Så er det om at få syet oplægningskanter …
    Hvor er den sød til ham.

  2. Hvor er den bare sød! og det er modellen dæl dulme også! Sikke en charmør

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: