De oprindelige heste…

| 2 kommentarer

Planen med heste jerseyen var jo en t-shirt eller noget til Helena. I går da jeg havde syet bodyen, fik jeg lavet kjolen efterfølgende. Planen var at det prikkede skulle være brugt til kanter og så hele kjolen i hestestof. Synes dog bodyen var så fin, at den blev skaleret op i 4 år..

image

Helena peger på den hest hun synes bedst om!

image

Helena synes den var rigtig fin!

image

Helenas posering….

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Hvor er det altså bare nogle fine jersey-produkter du får lavet!! Er vildt misundelig og har selv en stor portion af “luftballon/hus/sø/ænder” liggende. Hvor finder du gode jersey-mønstre?

    • Tak… 🙂 ja, det er skønt fordi det er hverdagstøj, som bliver brugt meget mere end bomuld, som krøller…
      Har en del Ottobre Design blade – du låner bare 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: