Rabarberfornemmelse

| ingen kommentarer

image

Vi havde “en halv piske” til overs efter weekendens fødselsdag og da mormor kom til middag i dag var det jo oplagt at lave dessert. Frem med Blomsterbergs bog og lede efter noget vi kunne lave ud fra hvad vi havde… Rabarber er jo lige sæson, så vupti fik vi fin dessert med rabarberfromage, vaniliebund, gele og sauce… En god dessert, som dog skulle være mindre…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: