Baby bodysuit til varme dage

| ingen kommentarer

image

Denne lille sommerdragt/body med korte ben blev syet i sidste uge. Den var til en lille dreng, som barselsgave! Mønstret er fra ottobre 1/2013 og er nemt at gå til. Finishen blev IKKE som forventet på mine ribkanter, det driller vildt når jeg bruger tvillingenålen i stræk. Kanterne er stribet jersey fra malika og rosa, det er ikke det første jeg vælger til smal kant fremover. Det ruller, striberne skal følges og er sværere at få pænt end rigtig rib Dragten er størrelse 68, så den skulle gerne passe her hen over sommeren. Jeg satte hvide trykknapper i skridt og ben, men glemte selvfølgelig billedet efterfølgende..

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: