Helena 4 år

| 1 kommentar

I mandags havde Helena fødselsdag – en længe ventet dag. Det er hårdt når storesøster har en måned før – HVERT ÅR!!!

MEGET genert fødselsdagspige, mens der bliver sunget fødselsdagssang

Genert fødselar ved sit gavebord!

Søndag havde hun inviteret til fødselsdagsfest med byg selv burgere og barbapapakage til dessert. Kagen har hun snakket om i mindst 6 måneder – og alligevel var jeg ikke lige i kageform…  Så kagen blev til en alm god lagkage med krokant og syltede amarenakirsebær pyntet med marcipan og så 4 barbapapa figurer jeg lavede af sugarpaste med tylosepulver.

Barbapapakage til Helena - det er hendes egen barpapapa på siden af kagen!

Hun snakker ellers alrig om barbapapa og vi aner ikke hvorfor de skulle med! Hun kom da også og spurgte om det var dem, da hun så figurerne. Jeg troede ikke de var godkendt, men eneste kommentar var: Ser de sådan ud?!

Menuen på selve dagen var såre simpel – et stort ønske om rugbrødsmadder med gul smøreost! (Og så forsvandt min dårlige samvittighed for de aftener, hvor vi rent faktisk får rugbrød til aftensmad) Jeg foreslog pandekager med is til dessert, men barnet ville hellere have SNOLDER!!!

 

Fødselsdagsmenu

 

Vi købte pålæg ved slagteren – og gul smøreost – forstås! og “vej selv” snolder til os alle!

Og fødselsdagsbarnet med desserten....

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Store fine pige 🙂 Tillykke med hende..

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: