Sådan sætter man nemt elastikkanter på – uden at stikke sig!

| 2 kommentarer

 

Kender du det med at man skal sætte en rynket kant fast til et ikke rynket stykke stof? Elastikken driller, det er svært at sidde med alene og man får stukket sig i fingrene. Rynkerne bliver ikke fordelt pænt og man strækker sine fingre helt af led….

Her er en nem løsning – nogle kender den måske, men hvis ikke, så er ideen hermed videregivet 🙂

 

Træk kanten med elastik på et glas eller lignende - med sømrummet lidt op over kanten af glasset

 

træk ærmet (eller hvad du nu har) ud over det første stykke.

Så er det bare at placere nålene (hold øje med dine tilpasningsmærker)

Når du er færdig tager du glasset ud og så ind til symaskinen...

Det, der tager længst tid, er faktisk at finde et passende glas eller vase eller kande eller hvad der nu lige kan passe til omkredsen af den pågældende kant.

INGEN huller i fingrene – rynkerne jævnt fordelt, hurtigt og nemt 🙂

Da dette kun var til en hjælpesyning inden jeg skal sy foer i jakken, så den bliver først vist frem senere…

 

 

 

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Måske du skulle have lært din mor det, for længe siden …

  2. Hvor er det genialt!!! Tak for tippet:-)

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: