Voksipose til Sigurd

| 9 kommentarer

Sigurds lune voksipose

Da jeg ventede Sigurd syede jeg en voksipose – eller en kopi – til lille Emil. Og da Sigurd er et rigtig vinterbarn, skulle han da også ligge lunt og godt 🙂

Soveposen skulle passe til både dreng og pige, så yderstoffet blev sort som barnevognen, jeg  har brugt babyfløjl. Inderstoffet er grøn bomuld med hvide prikker – købt hos Malika & Rosa. Inden i er der en lækker dyne.

Den er lavet næsten som Emils, her er bare knaphuller i løbegangen og ingen tittekant. Tilgengæld er der applikationer som pynt.

knaphuller og snorestoppere i passende farve

 

´

pip...

Den er absolut overkommelig at sy. Den er dejlig at putte ham i ny, hvor vejret er hundekoldt. Han behøver bare en hue og sit alm tøj – de koldeste dage har han dog også en fleecedragt på. En dag, hvor humøret er bedre end nu, får vi også et billede af ham i posen.

I går var vi til zoneterapi for at se om hun kunne forbedre hans fordøjelse, så appetitten bliver lidt større. Jeg ved ikke om det er pga zoneterapien, men i dag er han ret så urolig!!!

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

9 kommentarer

 1. det må være dejligt at ligge i den, når vinden er så bidende som i dag …

 2. Ej hvor fin!! Super sejt sådan at sy sin egen voksi, det var et projekt som jeg ikke helt kunne overskue, så fik en i fødsgave i stedet 😉
  Lækkert stof, det prikkede der!

  Kh

 3. Hej Tina,

  Hvor er den flot din voksipose. Jeg er så heldig at jeg skal være tvillingemormor og nu er jeg så uheldig at min datter har spurgt mig om ikke jeg lige kan sy 2 stk. voksipose 🙂 Jo jo, men jeg kan ikke finde noget mønster. Kan jeg købe en kopi af dit??

  • Tillykke med den dobbelte mormortitel.
   Jeg lånte mønster af en venindes søster og har afleveret det igen – det er dette mønster fra nettet http://ekvinde.dk/topic/26288-hjemmesyet-voksipose/ – scroll næsten nederst på siden for tegningen. Tegn et mønster (den er symmetrisk omkring midtlinien) og sy dyne og betræk efter samme mønster. Hvis der skal være huller til barnevognssele skal du lave dem inden du syr betrækket sammen.
   Jeg lavede desuden knaphuller til snorene øverst – før sammensyning og syede bæresele i betrækket – før sammensyning.
   Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv endelig via kontakt øverst på siden!

 4. Det var dog de skønneste farver til en voksipose 🙂

 5. Hold da op, hvor er den Voksi blevet super flot 😉

  Jeg har altid ønsket selv at kunne sy, men jeg har desværre ikke de samme evner som dig 🙁

 6. Sådan en voksipose vil jeg også sy – den er bare super flot.

  Mvh.

  Monika

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: