Min egen livgarde!

| 2 kommentarer

Jeg har min egen livvagt! Ikke så dårligt, vel…

Filippa ville i år gerne klædes ud som garder til fastelavn – og det skulle være gallauniformen. Hendes far har været i livgarden som ung, så han blev konsulteret! Mormor hentet ind som medhjælper/babysitter og Bondemanden skar geværet ud.

Filippa klædt ud som livgarder - med manglende knap

Filippa har SELV syet bukserne på hendes egen symaskine. Det er bare SÅ fedt at hun har interessen og evnerne. Mor har lagt op og stukket pressefolderne. Mønster og stof er klippet af Fili selv.

Bjørnen var sjov at lave – efter anvisningen på stof2000’s hjemmeside. Jakken er mønster fra Meedoms Børnetøj du selv kan sy, en kinaflip fra et burda mønster mormor havde og så er guldknapperne lavet af Pryms knapper til overtræk med fint guldstof fra Maren.

Klædt ud til fastelavnsfest

I skolen blev hun kåret til bedst udklædte og vandt et gavekort på 50 kr til Papirhuset i Ribe – og det er jo et hit for hende!

Lillesøster ville bestemt ikke klædes ud – normalt må vi heller ikke tage billede af hende, men det lykkedes dog i dag da hun havde neglet en blomst hun havde som baby. Den er købt på etsy som en joke til min mand da vi skulle giftes. Hun var da knap halvandet år og jeg havde tænkt hun skulle have den på i kirken fordi han ville hade det. Men jeg nænnede det ikke…

Lillesøster ville for en gangs skyld have et billede!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Sikke et flot livgarde-kostume. Det er til stor inspiration for os. Mon du har et link til /mønster nummer på stof2000s opskrift på bjørneskinshuen? Hvilket mønster brugte du til bukserne?

    På forhånd TAK – Marlene

  2. Sikke et skønt kostume! Jeg kan desværre ikke finde en guide/opskrift til bjørnen; måske du kan hjælpe her?

    Mvh. Pernille

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: