Bluse med sømandsbobler str. 1 måned

| 2 kommentarer

Sigurd på fars skulder

Sigurd skulle da have en lille bluse til kolde dage. Jeg strikkede den i januar efter indlæggelsen for gulsot og inden vi blev indlagt med RS virus. Den tog ikke mange dage at strikke, da den jo er ganske lille. Den er lavet i alpakka, hvilket desværre gør at mønstret er lidt svært at se. Den havde nok været finere i bomuld/uld, men så ved jeg det til en anden gang.

Med prøverne på et lille smil…

Modellen er inspireret af en Rowan model fra hæftet Just Baby, som jeg har gjort mindre og tilsat bobler på forstykke og bagstykke. Jeg synes ærmerne blev for voldsomme, hvis der også kom bobler på der.

Stadig lidt stor!

Nu, hvor lillebror er 58 cm og 4700 g så passer trøjen lidt bedre end her på billederne. Den er indviet med opkast osv. men bliver faktisk ikke brugt meget da den næsten er for varm. Han er jo godt pakket ind når han skal sove, men når han er vågen kan den bruges..

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Den er så fin til den lille fyr …

  2. og den er så fin til den lille fyr …

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: