Filippas fine kort

| 2 kommentarer

image

Filippa har kastet sig over en af de hobbys som jeg ikke dyrker. Det ville jo også være for nemt at “nøjes” med de ting vi havde i huset 😉 de sidste år har vi imidlertid opgraderet krealageret med karton, lim, papir, stansejern, pynt og værktøj. Det skal dog siges at jeg bestemt også nyder godt af det!

image

I dag har Filippa lavet dette fine kort til en indflyttergave.. Er nu stolt af min store pige, der har set ideen og så laver det, som hun vil have det… Nu må jeg lokke hende til at lave en masse forskellige kort, så vi har et lille lager af hendes fine kort.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Det er bare SÅ flot … dejligt at se at Filippea bruger sine krea evner så fint.

  2. Så flot, dejligt at se at Fili bluger sine krea evner så fint 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: