Giveaway vinder trukket

| 1 kommentar

image

Vinderen af giveawayen blev trukket af Filippa – vinderen blev Laj fra bloggen Tulipan-hygge. Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer af pindene fra bogen, så jeg vil følge med på den fine blog, som jeg ikke havde mødt tidligere 🙂

Laj, send mig din adresse, så sender jeg fluks hæftet…

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Hej søde og tusind tak

    jeg ved ikke om det er mig der er dum men kan ikke lige finde din mail adresse

    Min er tulipan1607@gmail.com

    Håber du gider sende mig en mail så du kanfå adressen

    Igen TUSIND tak glæder mig meget til at komme igang

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: