Min fineste kreation i 2012!

| 1 kommentar

Den 12. december kom vores lille søn til verden! Han kom til verden ved planlagt kejsersnit på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg

Et af de første billeder af lillebror

Vi var indlagt i nogle dage pga. kejsersnit… hvilket var forventet. Det var luksus bare at få lov at koncentrere sig om ham og nyde ham.

Her ligger lillebror i det hele kongerige

Lillebror vejede 3400 g og var 50 cm lang – lille bitte myr! mine store piger vejede begge over 4400 g, så jeg synes jo han er en lille fyr!

Da han desværre fik for lidt at spise den første uge pga. dårlig sutteteknik, hvor han havde tungen under brystvorten, tabte han sig og fik gulsot. Derfor blev vi indlagt da han var 7 dage gammel. Han lå i lys i 48 timer. Her var det ingen luksus, vi brugte tid og kræfter på at få ham op i vægt, ammede, malkede ud og gav sonde.

Sej lille fyr med solbriller

Vi var indlagt julen over, men var hjemme på orlov nogle timer juleaften…

Nu trives han og tager på. Vi nyder ham allesammen og der er to dejlige og stolte storesøstre. Den lille fyr er allerede blevet begavet med alverdens hjemmelavede lækre ting fra nær og fjern – ih, hvor er det dejligt at bruge de fine ting, hvor folk har brugt tid og tanker på at forkæle vores lille Sigurd.

Sigurd da vi var hjemme på orlov omkring nytår.

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

En kommentar

  1. Nåh – hvor er han dejlig 🙂 Kæmpe tillykke med ham – du har ret, finere kreation kan vist ikke laves 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: