Det Hele Kongerige

| 4 kommentarer

Da jeg havde strikket i et par år, så jeg for første gang sjalet “det hele kongerige” i en garnbutik i Hillerød – i alpakka/silke – dyrt, lækkert og dejligt. Men også for svært for mit niveau, mente jeg.

Da jeg ventede Helena begyndte jeg på hendes babysvøb 11 dage før termin, så der var kravet at det var et hurtigtstrikket svøb. Jeg nåede det og hun bruger det stadig meget her som 3 årig. Det bliver puttet med, sovet med, leget med…

Helenas tæppe

Til den kommende baby har jeg dog endelig kastet mig ud i det hele kongerige. I mellemtiden tror jeg der er blevet strikket rigtig mange da Kronprinsesse Mary brugte sit babysvøb til sine egne børn. Og det er sååå smukt…

Jeg strikkede det i Lanett fra Sandnes Garn, det er superwash behandlet så det kan ryge i vaskemaskinen – det er altså bare et krav til babystrik… 🙂

Før vask - fint, men ikke smukt!Lige en lomme til baby

Jeg tror det har taget ca. 80 timer at strikke det, men det har også ligget stille i perioder. Jeg begyndte på vores sommerferie i august og i går blev jeg færdig 🙂 Jeg smed det i vaskemaskinen og ventede med hjertet i halsen..

Det blev blokket på et lagen ovenpå gulvtæppet i det eneste rum med gulvvarme!

Svært at se - blokket på et hvidt lagen med næsten 150 nåle

Så var det bare at vente 🙂

Det første jeg tænkte på i morges var hvordan det mon var blevet… og det er lige som det skal være!!! Glæder mig til snart at svøbe baby ind i tæppet 🙂

Det færdige tæppe - blokket og nu også blogget 🙂

Lige en lomme til baby

 

med sort baggrund - så man kan se alle ujævnheder

 

 

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. utroligt hvad en vask kan gøre, hvor er det super flot …

  2. Det er blevet rigtig flot!!

  3. Så flot, jeg ser ingen ujævnheder, bare et super flot tæppe.

  4. Hej Tina
    Syede du også yderborten sammen med heksesting??

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: