Sådan syr man heksesting i strik

| 9 kommentarer

Jeg har strikket Det Hele Kongerige (det svøb, som Kronprinsesse Mary’s mor har strikket til hende og som kronprinsessen har brugt til sine børn). Da jeg i dag skulle sy det sammen med heksesting i hjørnerne var det dog lidt svært at finde ud af hvordan det skulle gøres. Jeg har bøger, der viser heksesting i syning, men ikke i strik…

Heksesting er en elastisk syning, som bliver brugt ved oplægninger osv. da den kan sys så den næsten er usynlig fra retsiden. Her i sjalet er det dog for at få den elastisk, åben og passe til resten af lacemønstret.

Jeg stak ned i 3. lænke i venstre side – op i 2. lænke i venstre side – ned i 3. lænke i højre side – op i 2. lænke i højre side.

Næste sting går ned i 4. lænke i venstre side og op i 3. lænke i venstre side osv…

Video af hvordan heksesting sys

Jeg har lavet en video, men har lidt problemer med at uploade den… Ind til da ligger den på youtube – nu venter jeg på at sjalet tørrer – spændt ud med næsten 150 knappenåle!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

9 kommentarer

 1. Ahhh, LIGE den vejledning jeg havde brug for!! TAK for det 😀

 2. Super god vejledning! Tak for hjælpen. Nu er mit svøb færdigt og lagt til tørre:-)

 3. Tusind tak for hjælpen, det var supernemt at forstå din vejledning

 4. Det hedder også “at trokle”

 5. Mange tak – det var en fin vejledning – også på youtube.
  Kirsten

 6. We’re a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
  Your site provided us with helpful information to work on. You’ve performed a formidable
  process and our entire group can be grateful to you.

 7. Thanks for the good writeup. It in reality used to
  be a amusement account it. Glance complicated
  to far brought agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 8. Takker mange gange for den fine beskrivelse og videoen.
  Du har reddet mig fra en masse frustrationer 👏😊

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: