Gul med rådyr!

| 2 kommentarer

Helena fik ny kjole – i gul – ikke en farve, der dominerer ret meget hos os!!!

Stoffet er fra Znok design – købt hos Malika og Rosa. Den blev lige dæmpet lidt af brunt tilbehør. Til barnedåb havde Helena dog turkise sko med rød blomst på – hun så ikke kedelig ud.

I dag fik vi så lige taget billeder – efter en dag i børnehave. Som man måske fornemmer er hun ikke den nemmeste model! 🙂

Mønstret er et t-shirt mønster fra Ottobre, skåret over under et rådyr og så sat et stykke til som underdel. Jeg undlod elastikken i ærmerne. Den ville også være super kær med rib og lidt rynk ved håndledene…

Der var lige lidt stof og lidt tid på sofaen, hvor mit bækken skulle have lidt ro – og vupti, så var der en hårbøjle, som passede til kjolen. Det var et hit hos den lille frøken Bestemt!

Træææææt pige….

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

  1. Sikke en krudtuge …

  2. Den kjole er da helt bedårende – stoffet er virkelig noget for sig. Ser ud som om hun føler sig rigtig fin i den (og bare lige lidt opkørt ;-)) 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: