Hjemmesyet sæt til Helena

| 4 kommentarer

Da Filippa var lille abonnerede jeg mig på Ingelise – jeg købte stof til det sødeste sæt til Filippa, men syede det aldrig.. Nu har jeg fået syet lidt mere og valgte at sy det til Helena.

Da min ældste bonusdatter skulle konfirmeres i søndags blev det anledningen.

Det er syet i hør med folieprint og prikket bomuld – meget tyndt og glat – nærmest merciseret.

21042011264 21042011267

21042011268

Tja, så kan Helena jo også vise hvilken lille gavtyv hun er… Hun var totalt i hopla da jeg ville fotografere tøjet.

Senere kom der også små perler på satinbåndet. Sjovt sæt at sy – rigtig mange detaljer.

Er hun ikke bare skøn?!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

4 kommentarer

  1. Hun er TOP LÆKKER 🙂 Gudmor'en er helt vild med, når hun har håret udslået, det understreger den lille trold hun er 🙂 Og hvor er det altså morsomt, at hun synes, hænderne skal i lommerne. Jeg har de skønneste billeder af hende fra weekenden, skal nok lige sende dem 🙂

  2. Nåh ja, og jeg er jo stadig dybt imponeret over tøjet du har syet. Jeg ville overhovedet ikke have tålmodighed til alle de små fine detaljer.

  3. Gavtyv er vist en god betegnelse. Dejlig unge! Og det sæt ser superlækkert ud.

  4. Er meget imponeret! og sådan en stor fin pige hun efterhånden er blevet! 🙂

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: