Skilteskov i æbletræerne

| 2 kommentarer

Så har jeg fået podet færdig og sat alle de nye træer i jorden samlet, så kan vi passe dem godt her i sommer, se hvilke der bliver til noget og så til foråret kan vi flytte dem derhen, hvor de skal stå. I vores indre have rundt om den kommende terasse. En lav æblehæk som afgrænsning ind til rosenbed/staudebed på vores sanseterasse, hvor der skal være krydderurter og andre duftende ting.

Æbletræer med navn - SKILTESKOV

 

Jeg er spændt på, hvor mange, der slår an – grundstammerne var noget tykkere end podekvistene i de fleste tilfælde, så der skal dannes noget callus. Ellers har jeg grundstammerne til næste år.. Den ene grundstamme var delt i to lige kraftige grene, så jeg forsøgte at pode to forskellige sorter på samme træ – spændt på om den slår an – kunne være sjovt!

Forfatter: Frøken Tina

Kreamor bosat i Ribe - jeg nyder at bruge mine hænder til at skabe små og store ting - det er ikke altid lige opfindsomt, men det er ikke det væsentlige for mig. Jeg går ikke op i hvem, der først fik ideen osv. Jeg går op i om jeg synes det er hyggeligt, fint og sjovt at lave og om modtageren (forbavsende sjældent mig selv) kan bruge det! Jeg har flere projekter end jeg har dage, så det er ikke alt der bliver ført ud i livet. Bloggen fyldes med hverdagsglimt og kreagejl...

2 kommentarer

 1. Hej Frøken Tina,

  Sikke en dejlig blog du har, den glæder jeg mig til at følge!
  Hvilke æblesorter har du podet og er det på M9?
  Held og lykke med dem, jeg skal i gang med mine i weekenden 🙂
  Hilsen Didde

  • Hej Didde – Tak skal du have!

   Jeg har podet på M7 – pånær 2, der er podet på vildstamme – den ene fordi den er meget langsomtvoksende i forvejen.
   Årsagen til det er M7 er at jeg kun skal have hækken ca. 30-40 cm høj..
   Glæder mig til at se, hvad du får podet!

   Der er mange forskellige sorter, Skovfoged, Katrineæble/katrina (er jeg usikker på), rød ananas, gul richard, Redfree, Rifbjerg Skarlagen Pearmin, Brøndæble, Berner Rosen og flere – skal lige have dem skrevet ordentlig ned!

   God fornøjelse!

Skriv et svar

Påkrævede felter er markeret med *


Follow Me
I'm not a spammer This plugin created by memory cards

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: